ЛОГО - СЛРБ
НЛРС "Съюз на ловците и риболовците в България"

Стрелби и киноложка изложба на ловния събор в ЛРС-Първомай

събор първомай

На 26 септември се проведе традиционният ловен събор на ЛРС-Първомай. Точно преди откриването на сезона за групов лов на дива свиня и местен дребен дивеч повече от 300 ловци с техните семейства и приятели се веселиха на стрелковия комплекс на сдружението. Официални гости на събитието бяха гл. секретар на НЛРС-СЛРБ Даниел Тошков, зам.-кметът на града Ружди Салим, директорът на ДГС-Първомай Русен Христов, Васил Дончев, председател на ЛРС-Кърджали, Костадин Манджуков, председател на ЛРС-Смолян, Колю Панайотов, председател на ЛРС-Варна, доц. Васил Паница, председател на ЛРС-Пловдив.

събор първомай

Сутринта преди събора се състояха турнири по ловна стрелба в дисциплината „Трап“ и екстериорна киноложка изложба.

В отборното състезание по ловна стрелба първи станаха представителите на ЛРД- Милево, следвани от дружините на Първомай 2 и Богданица. Индивидуални победители са Борис Милев от ЛРД-Милево, Николай Милев от същата дружина и Желязко Илиев от ЛРД-Богданица.

събор първомай

В стрелбите с въздушна пушка на момчета и момичета до 14 години първи при момчетата е Мартин Точков, следван от Ивайло Точков и Кристиян Христов. При момичета спечели Иваила Мандева, втора е Алис Али и трета е Наз Миджиб.

В киноложката изложба първи стана Севгин Мехмед с куче Атем, втори е Йордан Йорданов с куче Оскар, а трети остана Николай Георгиев с Брита.

РЕКЛАМА

Facebook
Twitter
LinkedIn

Сходни публикации

Реклама

ЛОГО - СЛРБ