ЛОГО - СЛРБ
НЛРС "Съюз на ловците и риболовците в България"

ЛРС–Дулово – 60 ловци участваха в турнир по ловна стрелба

състезание стрелба дулово

На стрелковия комплекс на ЛРС-Дулово се проведоха традиционните състезания по ловна стрелба в дисциплината „Скийт” в навечерието на откриването на новия сезон за групов лов на едър дивеч. Обикновено турнирът се организира по-рано, но заради пандемията на Covid- 9 бe забавен. В  състезанието участваха 60 стрелци от всичките 19 ловни дружинки, като имаше много успорвана надпревара.

състезание стрелба дулово

За първото място се стигна до бараж, в който участваха Спасимир Дечев и Радко Иванов, които имаха равни резултати. Наложи се с по-добрата точност стоматолога д-р  Спасимир Дечев от ЛРД-Межден с 21 точки, следван от Радко Иванов от ЛРД Дулово с 20 точки, трети е Гьонан Сурай от ЛРД-Секулово със 17 точки, Тамер Заиб от ЛРД-Дулово с 16 т. и Урал Салиев от ЛРД-Любен с 15 точки.

състезание стрелба дулово

Победителите бяха наградени с грамоти и предметни награди от председателя на ЛРС-Дулово доктор Дечо Иванов. По време на състезанията стана известно, че в скоро време сдружението ще инвестира нови средства, за да се подобри стрелковия комплекс и да се създадат по-добри условия не само за състезания, но и за подготовката на кандидат ловците.

Георги НИКОВ

РЕКЛАМА

Facebook
Twitter
LinkedIn

Сходни публикации

Реклама

ЛОГО - СЛРБ