НЛРС - "Съюз на ловците и риболовците в България"

 Успешни първи излети по линия на организирания ловен туризъм в ЛРС–Пазарджик

туристи ловни излети

Изключително успешни бяха още първите излети по линия на организирания ловен туризъм в ЛРС „Сокол 1893“ – Пазарджик.

Първи тази година пристигнаха представителите от Ливан – Хана Киприот и Фади Найар, които отстреляха 19 яребици, 20 фазана и една патица. Всичко това стана на територията на ловно-рибарските дружини в селата Овчеполци, Априлци и Говедаре.

ЛРД–Веселиново – Едър глиган зарадва ловците

Веднага след тях, макар и за повече дни, значително по-голям успех реализираха италианците Арам Берта и Клаудиа Дженаро, успели да добият като трофеи 15 фазана и 30 яребици в ловните полета на ЛРД–Априлци, ЛРД–Сбор, ЛРД–Динката, ЛРД– Говедаре и ЛРД–Овчеполци.

туристи ловни излети
Председателят на ЛРС-Пазарджик Евгени Абаджиев и италианците с еднодневното си постижение

Всички чуждестранни ловци си тръгнаха с изключително топли чувства от сдружението и невероятно впечатлени от дивечовото разнообразие, но най-трогателен беше един от представителите на следващата група, а именно Аким от Израел, който по време на своите излети не отстреля нищо поради трудната подвижност и не дотам прецизната си  стрелба, но беше изключително впечатлен от българското гостоприемство  и наличието на толкова голямо количество дивеч и заяви, че не случайно се носи славата на пазарджишкото сдружение за една от най-големите популации на дива яребица в Европа, така че той ще продължи да идва всяка година тук.

Спас СПАСОВ

Посетете нашата Фейсбук страница 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Сходни публикации

Реклама

blank
Scroll to Top