ЛОГО - СЛРБ
НЛРС "Съюз на ловците и риболовците в България"

Новогодишен благотворителен жест на ловците от ЛРС-Сандански

сандански жест

Председателят на ЛРС-Сандански Кирил Спаневиков и няколко ловци дариха за новогодишната нощ на медицинските специалисти от Югозападната болница в Сандански 30 броя баници, 30 броя гарнирани пити и 3 стека безалкохолни напитки като  благотворителен жест за грижите им към стотиците пациенти в това трудно епидемично време.

сандански жест

Управителят на болницата д-р Илия Тонев благодари от името на персонала за вниманието и този жест, като препоръча не само ловната общност,но и останалото население да продължат да спазват предпазни мерки. Това ще бъде още по- голям подарък не само за здравето на хората, но и за медицинския персонал на болницата.

Видео обзор на ловната 2020 година – невиждани изпитания, единство и солидарност

сандански жест

2020-а година беше странна и знакова за ЛРС-Сандански. Ловците от този южен край на страната старателно и отдавна се готвеха по достоен начин да отбележат 100-годишния юбилей от създаването на ловното си дружество. За огромно тяхно съжаление световната пандемия на Covid-19  направи невъзможно събитието, за което се готвеха. Юбилейната програма и официалното откриване и освещаване на новопостроения ловен дом не бяха възможни и отложени за бъдещо неопределено време.

сандански жест

Независимо от стеклите се обстоятелства УС на сдружението направиха този скромен жест на благодарност към дежурния медицински персонал, с което още веднъж показа обществена и хумана ангажираност на ловците и риболовците от ЛРС-Сандански.

Кузман Петров

Посетете нашата Фейсбук страница 

РЕКЛАМА

Facebook
Twitter
LinkedIn

Сходни публикации

Реклама

ЛОГО - СЛРБ