ЛОГО - СЛРБ
НЛРС "Съюз на ловците и риболовците в България"

Светлана Петкова е новият ръководител на ЛРС-Вълчи дол

вълчи дол

След внезапната кончина на Иван Николов, който повече от три десетилетия беше ръководител и ловен специалист на сдружението, УС на ЛРС-Вълчи дол избра мястото му да заеме Светлана Петкова. Тя е специалист по горско и ловно стопанство, завършила е професионалната гимназия от системата на горското дело във Варна, повече от 15 години работи в Държавното горско стопанство в град Суворово, а от седем години оглавява отдела “Лов и охрана на горите”. Ловец е от 2006 година в ловната дружинка в село Щипско, която е част от ЛРС-Вълчи дол. От много години работи с ръководството на сдружението, добре познава председателите на ловните дружинки и е била чест гост на техните събрания.

Само 12 200 отстреляни диви свине през този сезон

“Обичам природата, лова и риболова, живея с проблемите на ловците, бих казала, че ще отдам силите си за добрата организация на ловното стопанство на територията на ЛРС-Вълчи дол, “, казва Светлана. Светлана Петкова е родена  през 1965 година, омъжена е, има две дъщери и двама внука.

Председателят на УС на ЛРС-Вълчи дол Николай Христов е уверен, че  със Светлана Петкова ще изградят добър екип, за да  могат заедно да развиват на добро ниво ловното и рибното стопанство, както това е било досега.

Георги НИКОВ

Посетете нашата Фейсбук страница

РЕКЛАМА

Facebook
Twitter
LinkedIn

Сходни публикации

Реклама

ЛОГО - СЛРБ