140 години организирано ловно движение
НЛРС "Съюз на ловците и риболовците в България" 140 години организирано ловно движение

За Седмицата на гората – Наградиха инж. Илия Бенчев с “Почетен знак” на ЛТУ

бенчев награда

Началникът на направление „Дивечопроизводство” в „Сокол-БЛРС” ЕООД при Националното ловно-рибарско сдружение „Съюз на ловците и риболовците в България” инж. Илия Бенчев получи днес от ректора на ЛТУ чл.-кор. проф. Иван Илиев „Почетен знак“ на университета.

Опазването на зеленото богатство е кауза за ловците

„В началото на пролетта честваме професионалния празник на българските лесовъди – Седмицата на гората. Тогава, когато всички, които сме свързани с красотата и уникалността на природата ни отдаваме дълбоко уважение и искрена признателност към колегите, които с труда си са допринесли за нейното опазване и обогатяване. Един от тях е инж. Илия Цеков Бенчев – отдал като лесовъд целия си професионален път на българската гора и на Лесотехническия университет, като негов дългогодишен Помощник-ректор. Желаем му много здраве, дълголетие и енергия за да предава опита и любовта си към лесовъдната професия и неговата Алма Матер“ – каза Ректорът на Университета.

бенчев награда

„За мен беше чест. Аз просто си вършех работата”- каза и благодари на колегите си инж. Илия Бенчев, който повече от 20 години е бил Помощник-ректор на ЛТУ.

Посетете нашата Фейсбук страница

РЕКЛАМА

Facebook
Twitter
LinkedIn

Сходни публикации

Реклама

Реклама

ЛОГО - СЛРБ