140 години организирано ловно движение
НЛРС "Съюз на ловците и риболовците в България" 140 години организирано ловно движение

Поздравяваме ловците и риболовците със светлия празник Въскресение Христово!

въскресение

Христос воскресе! Воистину воскресе! Така се поздравяват християните на Великден! В тези слова едновременно се съдържат и съобщението, и потвърждението, радостта и надеждата.

Драги колеги, честит да ни е най-великият празник Въскресение Христово. Нека светлината на Въскресението озари всички ни и донесе ново пробуждане към добро у всеки от нас. Ненапразно яйцето е един от великденските символи, символ на творението, който се асоциира с пролетните празници на обновлението и възраждането в природата. А това ни дава надеждата за повече добродетели, духовна насоченост, радост от живота.

Нека си пожелаем много здраве на нас и нашите близки, да има благоденствие в домовете ни и много, много радост. Нека трапезата ни да е богата с традиционните за празника ястия, а сърцата ни – дарени с любов.

Приятели, нека символът на Въскресението ни направи още по-единни, по-сплотени и по-организирани, защото нашето хоби освен удоволствие е и кауза за опазване на природата и нейното обогатяване, а това значи, че сме достойни наследници на създателите на нашата организация. Нека помним завещаните постулати и да вървим с тях уверено напред, да създаваме нови проекти и да работим за тяхната реализация.

Бъдете благословени, колеги, и нека Великден донесе много обич, здраве и късмет на всички ни!

От ръководството на НЛРС-СЛРБ

РЕКЛАМА

Facebook
Twitter
LinkedIn

Сходни публикации

Реклама

Реклама

ЛОГО - СЛРБ