140 години организирано ловно движение
НЛРС "Съюз на ловците и риболовците в България" 140 години организирано ловно движение

На кукичката на доброто – мил жест в социалната мрежа

социалната мрежа жест

Едно любопитно съобщение се появи в социалната мрежа, свързано с любителите на спининговия риболов. Антония Николова пише:

 „Здравейте! Днес на река Въча е намерена тази раница на Иван Божаков. Ако някой го познава, нека му каже да се свърже с мен, за да му я върна. Раницата е прибрана у дома.“

социалната мрежа жест

 И по-късно отговор от самия потърпевш спинингист Иван Божаков, имал малшанса да изгуби раницата си. И така, Иван отговаря:

 „Благодаря ви! Поклон за отношението!“

Ето какво сподели за сайта SLRB.BG Антония.

социалната мрежа жест

„Аз самата не съм риболовец, но моят приятел е доста запален по този прекрасен спорт. Двамата бяхме на разходка покрай реката и се натъкнахме на загубената раница. Разпитахме рибарите наоколо, но никои не можа да ни каже на кого е. Тогава решихме да я отворим и се натъкнахме на риболовния билет на Иван Божаков.

Пуснахме съобщение в социалната група на рибарите от р. Въча, след това и аз от личния си профил и ето че човекът се свърза с нас. Ние живеем в Пазарджик, той е от Пловдив, затова по спедиторска фирма изпратихме раницата на притежателя й. Може някой ден да се срещнем с него на реката и да споделим удоволствието от риболова.”

За всички нас остава чувството на благодарност и удовлетворението, че все още има добри хора в този труден и наситен с негативизъм живот. Последваха десетки други постове на потребители във социалната мрежа все в посока към поздравления за прекрасната постъпка на Антония Николова.

Посетете нашата Фейсбук страница

РЕКЛАМА

Facebook
Twitter
LinkedIn

Сходни публикации

Реклама

Реклама

ЛОГО - СЛРБ