140 години организирано ловно движение
НЛРС "Съюз на ловците и риболовците в България" 140 години организирано ловно движение

Оспорвана надпревара „Св. Хуберт“ на територията на ДЛС „Тракия“ (ВИДЕО)

състезание длс тракия

В рамките на изложението ПРИРОДА ЛОВ РИБОЛОВ в Международния панаир в Пловдив се проведе турнир за ловци с кучета по правилата на „Св. Хуберт”. На територията на ДЛС „Тракия“ в организираната от Националното ловно-рибарско сдружение и Изпълнителната агенция по горите надпревара се включиха 23 състезатели, от които 4 ловни дами.

Те бяха разпределени в три батерии, а съдийската комисия включваше Петър Радев, Павлин Казаков, Танко Ранделов, Любомир Катронски, Истилиян Маринков и Евтим Лозанов.

състезание длс тракия

След оспорван бараж първото място бе за Петър Ветренски с курцхар Кайен фром Ветренски, а на стълбичката на победителите се качиха още Мирослав Ненковски с английски пойнтер Пандора дел Ненковски и Галин Георгиев  с английски пойнтер Барби от Ивица.

Призовата шестица бе допълнена от Данаил Йорданов с курцхар Ирис с 85 т., Андон Андонов с английски сетер Ниана Делаверанс – 73 т. и Йордан Дилков с английски сетер Хънтър дел Дилков – 70 т.

състезание длс тракия

Победителите от турнира в  ДЛС „Тракия“ получиха купи, медали, книга “Ловът в България”, шал-шапка на НЛРС-СЛРБ, абонамент за “Лов и риболов” за 2023 г., значка на НЛРС-СЛРБ, шал с логото на Съюза, брандиран нож, голям чувал висококачествена храна за кучета от спонсора на турнира “Happy dog”, календар на НЛРС-СЛРБ, луксозен повод за куче, кожен ремък за пушка.

Класиралите се от 4 до 6 място шал-шапка на НЛРС-СЛРБ, значка, брандирано джобно ножче, календар, годишен абонамент за “Лов и риболов” за 2023, малък пакет храна от спонсора “Happy dog” .

състезание длс тракия

Поощрителни награди имаше и за представителите на нежния пол.

Посетете нашата Фейсбук страница

РЕКЛАМА

Facebook
Twitter
LinkedIn

Сходни публикации

Реклама

Реклама

ЛОГО - СЛРБ