140 години организирано ловно движение
НЛРС "Съюз на ловците и риболовците в България" 140 години организирано ловно движение

На семинар по проект ловци ще дискутират сътрудничеството си със зелени организации

Ловци от сдружения, които членуват в Национално ловно-рибарско сдружение „Съюз на ловците и риболовците в България“ ще вземат участие семинар/дискусия по проект „Живот за сокола” (“Life for Falcons” LIFE20 NAT/BG/001162). Събитието е планирано за 20 октомври и ще се проведе в голямата конферентна зала на Почивна станция “Марица изток”.

Представителите на ловните сдружения ще се сдобият с компактния джобен формат на  „Помагало за ловеца”, което е издадено съвместно от НЛРС-СЛРБ и БДЗП в рамките на проекта “Живот за сокола”. 

Ще бъдат дискутирани и основните аспекти на сътрудничеството между ловната общност и зелените организации на територията на Източна България, както и общите предизвикателства, пред които сме изправени.

Представянето на проекта „Живот за сокола” (“Life for Falcons” LIFE20 NAT/BG/001162) сред членовете на ловно-рибарските сдружения, които членуват в НЛРС-СЛРБ, започна в началото на лятото със среща с ловци от ЛРС-Силистра. Последваха презентации за колегите им от ЛРС-Велико Търново”.

През септември представянията бяха подновени по график със срещи в ЛРС-Бургас, ЛРС-Дупница и ЛРС-Казанлък. На тях присъстваха и представители на ловни сдружения от цялата страна.

РЕКЛАМА

Facebook
Twitter
LinkedIn

Сходни публикации

Реклама

Реклама

ЛОГО - СЛРБ