ЛОГО - СЛРБ
НЛРС "Съюз на ловците и риболовците в България"

Голям интерес към проекта „Живот за сокола” на семинар с домакин ЛРС-Разград

проекта сокол

На 22 ноември ЛРС-Разград бе домакин на среща по повод представяне на проекта „Живот за сокола“. Първото представяне пред ловната общност преди месец в Стара Загора предизвика огромен интерес.

НЛРС-СЛРБ, което е един от участниците в този проект със своите експерти Мария Кубадинска и Любомир Стефанов, получи покана за провеждането на втори семинар с представители на ловните сдружения от разградския регион –  ЛРС-Разград, ЛРС-Шумен, ЛРС-Завет, ЛРС-Попово и ЛРС-Кубрат. В залата присъстваха повече от 80 човека като представители на домакините наброяваха почти 60.

проекта сокол

Първата част и представянето на дейностите по проекта премина стегнато и беше представена от участващите организации НЛРС-СЛРБ, БДЗП и Зелени Балкани, които както винаги бяха довели легендарния ловен сокол Ромео.

Участниците бяха доста активни в последвалите дискусии, а с интересни факти и предложения пръв взе думата председателят на ЛРС-Шумен Стоян Стоянов, които е и член на УС на НЛРС-СЛРБ.

проекта сокол

Неговото изказване предизвика активното участие на цялата аудитория и разговорите продължиха повече от час, като бяха пренесени в неформална обстановка до късно вечерта. За всичко това, разбира се, допринесе и отличната организация на домакините в лицето на председателя на ЛРС-Разград Пенчо Пенчев и счетоводителката Мария Митева.

РЕКЛАМА

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Сходни публикации

Реклама

© 2020 Съюз на ловците и риболовците в България Всички права запазени Снимки: Unsplash.com Поддръжка: Дигитална Агенция “Пиксел Вижън”
Scroll to Top
ЛОГО - СЛРБ