ЛОГО - СЛРБ
НЛРС "Съюз на ловците и риболовците в България"

Софийските ловци са единни, сплотени и отговорни

софийските ловци

На 24 февруари в ресторант „Тривия“ в район Кремиковци след двегодишно прекъсване заради ковид пандемията се проведе традиционната ловна вечеринка на софийските сдружения, посветена на ловното семейство.

Домакин бе ЛРС-София-изток, а на тържеството присъстваха ръководствата на софийските сдружения в лицето на Георги Тошев, Веселин Симеонов, Алеко Динев и Светослав Георгиев.

софийските ловци

Официални гости бяха председателят на НЛРС-СЛРБ Васил Василев, управителят на фирма „Сокол-БЛРС“ Борислав Бечев, Росен Николов от Изпълнителната агенцията по рибарство и аквакултури и кметът на район Кремиковци Лилия Донкова.

Отец Серафим отслужи празнична литургия за здраве и слука на ловците от софийските сдружения.

Ловците и техните семейства от четирите софийски сдружения показаха завидно единство и сплотеност. Основен принос за организацията имаха председателите на дружините от Челопечене и Кремиковци.

софийските ловци

Тържеството бе открито от Георги Тошев, а председателят на Националната организация инж. Василев приветства софийските ловци и им пожела здравей и късмет и все така да са единни.

Кметът г-жа Донкова отбеляза, че ловците са еталон за сплотеност в българското общество.

Проведена бе богата томбола, като най-големите награди бяха ловна пушка, дива свиня и телевизор.

софийските ловци

За доброто настроение на празнуващите се погрижиха македонският певец Павле Витанов и Мариана Танева.

РЕКЛАМА

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Сходни публикации

Реклама

© 2020 Съюз на ловците и риболовците в България Всички права запазени Снимки: Unsplash.com Поддръжка: Дигитална Агенция “Пиксел Вижън”
Scroll to Top
ЛОГО - СЛРБ