140 години организирано ловно движение
НЛРС "Съюз на ловците и риболовците в България" 140 години организирано ловно движение

Раздават никулденски шарани на томбола

Шестима късметлии от Шумен спечелиха никулденски шаран от играта на Topnovini.bg. Над 500 бяха участниците, които се регистрираха за участие. Имената им бяха изтеглени чрез жребий от екип на сайта.

Рибите предостави за големия християнски празник Никулден бизнесменът Свилен Марински, който притежава четири язовира. Рибите за играта са осигурени от язовира в Кюлевча.

„Тъй като от доста години се занимавам с риболов и фирмата ми е фактор на пазара в Североизточна България в знак на признателност към хората, които са ни редовни клиенти, реших да организирам играта и избрах сайта Topnovini.bg“, каза Марински.

Рибите, определени за подарък за никулденската трапеза на късметлиите, неслучайно били уловени от язовира в Кюлевча. „Те са екологично чисти, а водата във водоема е изворна, няма никакви замърсители”, обясни Марински.

„Добрият улов е дар от Свети Николай, покровителя на рибарите“, убеден е Марински. По думите му без помощ свише нищо не става. И човешките усилия сами за себе си са безсмислени и хабене на енергия и време.

Късметлиите получиха наградите си лично от бизнесмена. Той им пожела да са живи и здрави, а светецът да ги закриля в работа и делата им. Печелившите са Добрин Атанасов, Димитър Димитров, Жанета Донева, Николай Дончев, Денис Хабилов и Елена Стоянова.

 

 

РЕКЛАМА

Facebook
Twitter
LinkedIn

Сходни публикации

Реклама

Реклама

ЛОГО - СЛРБ