140 години организирано ловно движение
НЛРС "Съюз на ловците и риболовците в България" 140 години организирано ловно движение

Първа победа на леда за „Янтра“

След вчерашния първи манш от стартиралия на язовир „Широка поляна“ шампионат на подледните риболовци, тимът на „Майсторски риболов“ имаше малка преднина, но преследвачите не криеха амбиции за атака на челните места. И в неделния ден се получи много динамично състезание с доста обрати в хода на 3-часовата надпревара.

Хващаха се предимно костури и по-рядко бабушки, а уловът на секторните победители надхвърляше 3 кг. Ледът беше здрав и достатъчно дебел, но при омекналото време отгоре се оформи каша, която създаваше проблеми.

В крайна сметка тимът на „Янтра“ спечели престижна победа, след като направи много силна игра през втория манш и буквално отвя конкуренцията. На второ и трето място с равни точки се подредиха съответно „Майсторски риболов“ и „Колмик“, а другите два отбора с претенции „Биг фиш“ и „Острието“ останаха извън призовата тройка. Дебютантите от „Троян“ се представиха много достойно, заемайки шеста позиция.

Индивидуален победител е Людмил Кирилов от „Биг фиш“, следван от Добромир Спасов от „Колмик“ и Пламен Бойков от „Острието“.

Пълното класиране от първия кръг ще ви представим допълнително.

 

 

 

РЕКЛАМА

Facebook
Twitter
LinkedIn

Сходни публикации

Реклама

ЛОГО - СЛРБ