140 години организирано ловно движение
НЛРС "Съюз на ловците и риболовците в България" 140 години организирано ловно движение

Протестно писмо на ЛРД “Сокол” – гр. Оряхово

ЛРД „Сокол” – гр. Оряхово най-остро възразява срещу позицията на правителството в оставка, което, макар че си отива, до последно се подиграва с българския ловец.

                Господа, пак ли закъса някой, да не кажем кой, та се сетихте за птичи грип и много други заболявания. Ние не можем да разберем как преди 10 ноември тази нация от българи и по-точно българският ловец не се зарази и умря. А дойде 10 ноември, за да започнете – птичи грип, свински грип, трихинелоза и много други измислици на някои господа. Питаме защо ние плащаме тези ловни билети на държавата, не казваме на Горско стопанство. Защото много добре разбрахме от изказванията на премиера, че кюпът е общ и може да се купува всичко от всяка инстанция за сметка на държавата. Така че кацата е продънена, парите отиват някъде, без от това да се ползва нито дивечът, нито българският ловец.

                Господа политици, съвземете се, защото търпението на тази армия от ловци се изчерпа. Това, че не правим протести не значи, че сме съгласни с вашата политика. А не правим протести, защото водачите в тази организация търсят начини как по интелигентен начин да бъдат решавани въпросите. Да, но вие от интелигентност не разбирате. Затова призоваваме всички ловци в България да изпратят най-после своите протести, за да се събудят някои хора и да спре подигравката с нас.

 

От ловците на СЛРД „Сокол” – гр. Оряхово

РЕКЛАМА

Facebook
Twitter
LinkedIn

Сходни публикации

Реклама

Реклама

ЛОГО - СЛРБ