140 години организирано ловно движение
НЛРС "Съюз на ловците и риболовците в България" 140 години организирано ловно движение

ЛРС-Горна Оряховица – Вечеринката в „Калоянова крепост“ ще се запомни

Маргарита ТОДОРОВА

По традиция, установена още с основаването на лов­ното дружество, за поредна година ЛРС „Сидер Войвода“ – Горна Оряховица организира за своите членове и техни­те половинки традиционната ловна вечеринка. Залата на атракцион „Калоянова крепост“‚ село Арбанаси, се оказа малка, за да побере всички желаещи. На мероприятието присъстваха повече от 550 любители на лова и природата. За настроението на присъстващите се грижеше народната певица Силвия Димитрова и ансамбъл „Балканика“.

           ДОБРЕ Е СВЪРШЕНАТА РАБОТА ОТ ЛОВЦИТЕ ПРЕЗ ИЗТЕКЛИЯ СЕЗОН

Празникът бе открит от организатора на сдружението Ге­орги Станев, който благодари на всички за добре свърше­ната работа през изтеклия ловен сезон, за положените гри­жи за дивеча през дългата и студена зима и отбеляза,че горнооряховското сдружение приключва сезона с много добри резултати.

Председателят на сдружението инж. Бобонков разряза огромна торта, заобиколен от десетки деца, бъдещи ло­вци и риболовци.

С напредването на вечерта между наздравиците и хо­рата дойде време за томболата.Тази година наградите бяха толкова атрактивни, че закупилите си билетчета ня­маха търпение да си пробват късмета. 3D торти с лого на сдружението, диви прасета, фазани, патици, ловни екипи и естествено

                               НАЙ-ГОЛЯМАТА НАГРАДА БЕ ПУШКА ИЖ 18

Най-интересната атракция на вечерта беше поднесена от заведението.Танцьорите изнесоха трибагреника и всички в залата запяха една от най-българските песни „Кой уши бай­ряка“.

Вечерта премина неусетно с наздравици за по-добра слука.

РЕКЛАМА

Facebook
Twitter
LinkedIn

Сходни публикации

Реклама

Реклама

ЛОГО - СЛРБ