140 години организирано ловно движение
НЛРС "Съюз на ловците и риболовците в България" 140 години организирано ловно движение

Малчугани в риболовно шоу на Гребния канал в Пловдив

Тазгодишното пловдивско изложение „Природа, лов, риболов“ беше разнообразено с атрактивно риболовно състезание за деца. Малчугани до 12-годишна възраст от Пловдив и региона се събраха в съботния ден на Гребния канал, за да демонстрират своите умения с въдица в ръка.

Организаторите от НЛРС-СЛРБ и Изпълнителната агенция по горите, със съдействието на община Пловдив, се бяха погрижили всичко да е добре подредено и малките риболовци да се чувстват като на празник. Е, не всички имаха късмета да уловят риби, но най-добрите се представиха на ниво и натрупаха улов предимно от каракуди.

На почетната стълбица се качиха Стоян Величков, като първенец и подгласниците Цветелин Митев и Тодор Митов. Непосредствено след призьорите, с много близък улов бяха Иван Църцев и Алекс Ставрев. От момичетата само Дария Тошева успя да хване риба и с това спечели симпатиите на всички участници.

Наградите връчиха Евгения Стоичкова – председател на Български ловен женски клуб „Бендида” и Мирослав Димитров – директор на РДГ-Пловдив.

Наградният фонд за победителите и за всички участници беше обезпечен от НЛРС-СЛРБ и клуб „Бендида”.

РЕКЛАМА

Facebook
Twitter
LinkedIn

Сходни публикации

Реклама

Реклама

ЛОГО - СЛРБ