140 години организирано ловно движение
НЛРС "Съюз на ловците и риболовците в България" 140 години организирано ловно движение

Състезание за ловни кучета за работа по дива свиня в Чупрене на 8 април

На 08.04.2017 година в гатера на ЛРС ”Миджур”-Чупрене се проведе състезание за ловни кучета за работа по дива свиня за купата на ЛРС ”Миджур”-Чупрене. Взеха участие 29 състезатели от цялата страна. Съдии на състезанието бяха д-р Влада Виденович – FCI съдия от Сърбия и Васил Терзийски от България. След провелото се състезание оценка получиха 5 състезатели, като на първо място се класира куче Буря от породата български барак с водач Мирелла Илиева от ЛРС ”Миджур”-Чупрене, на второ място – кучето Барса, българско гонче с водач Красимир Доганов от ЛРС ”Батак”, на трето място – кучето Лиско с водач Веселин Григоров от ЛРС ”Огоста”-Монтана, на четвърто място – Чарли с водач Кристиян Зарков от Велико Търново и на пето кучето Бък с водач Борислав Иванов.

Същия ден от 17:00 часа се проведе годишното общо отчетно събрание на сдружението, на което присъстваха 60 от общо поканени 72 делегати.

Традиционно след общото събрание се състоя вечеринка, която се отличи от минали години с това, че всички делегати можеха да се доведат приятели, приятелки, жени и деца. Създалата се празнична обстановка повлия весело на всички, като допълнение към програмата беше провеждането на томбола с много и атрактивни награди.

РЕКЛАМА

Facebook
Twitter
LinkedIn

Сходни публикации

Реклама

ЛОГО - СЛРБ