ЛОГО - СЛРБ
НЛРС "Съюз на ловците и риболовците в България"

Изложението “Наслука – лов, риболов, спорт” беше официално открито

На 14 септември в 13 ч. в „Интер експо център“ в София беше открито официално изложението „Наслука – лов, риболов, спорт“. Мащабното събитие ще продължи до неделя в 17 ч. Изложението беше открито от вицепремиера и министъра на отбраната Красимир Каракачанов и председателя на НЛРС-СЛРБ инж. Васил Василев. В своята реч Василев каза:

„Позволете ми от името на УС на НЛРС-СЛРБ да ви поздравя с откриването на днешното изложение. Това е повод за поздрав, защото на едно място всички любители на лова и риболова имат възможност да се запознаят с новите тенденции в практикуването на любимите спортове, както и имаме възможност да се видим и споделим опит и добри впечатления. Като двадесет и пето издание на това изложение смятам, че се утвърждава за София и се надявам, че господин Иванов, като ръководител на екипа на „Интер експо център“, ще успее занапред все по-добре да го развие. Искам да поздравя всички със светлия празник Кръстовден и да пожелая здраве и наслука!“

От своя страна Каракачанов припомни, че ловците и риболовците са съвестни граждани, които пазят природата и подпомагат опазването на животинските видове.

Сред фирмите, които имат свой щанд на изложението, е и “Сокол-БЛРС”, като са представени актуалните броеве на в. “Наслука” и сп. “Лов и риболов” от 2017 г., както и тестове и други ловни издания.

РЕКЛАМА

Facebook
Twitter
LinkedIn

Сходни публикации

Реклама

ЛОГО - СЛРБ