ЛОГО - СЛРБ
НЛРС "Съюз на ловците и риболовците в България"

ЛРС „Миджур“ – Чупрене проведе общо събрание при максимален кворум

На 31 март в залата на Младежкия дом в Белоградчик се проведе Общо събрание на Ловно-рибарско сдружение Миджур Чупрене.  То протече при невиждан досега кворум – от редовно призовани 71 делегати присъстваха 68. Гост на събранието бе Даниел Тошков, главен секретар на НЛРС-СЛРБ.

След изнасянето на докладите на председателя на УС, председателя на КС и специалиста по лова бяха дискутирани най-актуалните теми, свързани с африканска чума по свинете, Националния ловен събор в Карлово по случай 120 години НЛРС-СЛРБ, както и съвместната трофейна изложба, която ще се проведе по време на Международния събор в м. „Кадъ Боаз“ и др.

След края на събранието всички делегати и гости бяха поканени на празнична вечеря, която също бележи рекорд по присъствие на гости и приятели, а именно 150 души, решили да се забавляват заедно с ловците.

Гости на празничната вечеря бяха директорът на РДГ-Берковица инж. Сашко Каменов, директорът на Дирекция финансово-стопански дейности към ИАГ Димитър Чапанов, кметът на Община Чупрене Ваньо Костин, Владан Радованович – координатор между българските и сръбските общини близо до границата, Зоран Соколович – председател на сръбското ловно сдружение Миничево и др.

За доброто настроение на всички се погрижиха DJ TUTO и певицата Диана, които не се умориха нито за миг и направиха празничната вечеря незабравима .

Бе теглена празнична томбола с над 40 награди, които бяха предоставени от Ловно сдружение „Миджур“, Винарска изба „Боровица“, Община Чупренe, Ловно сдружение Миничево и Ловно сдружение „Д-р Миленко Хаджич“ – Сврлиг.

РЕКЛАМА

Facebook
Twitter
LinkedIn

Сходни публикации

Реклама

ЛОГО - СЛРБ