140 години организирано ловно движение
НЛРС "Съюз на ловците и риболовците в България" 140 години организирано ловно движение

Филипините: Морето изхвърли странно космато чудовище

Жители на филипинския гард Сан Антонио били шокирани от намереното на брега мъртво тяло на неизвестен морски обитател. Разлагащата се плът не била най-прекрасната гледка на света, но пък хората били впечатлени от нетипично окосменото тяло, каквото почти не се среща при морските твари.

Много любопитни хора, включително и деца от околните селища, дошли да видят поредното чудовище, което морето изхвърля. Властите също реагирали адекватно и пратили експерти да огледат трупа и да се вземат проби за изследване. Имало и представители от местната Агенция по рибарство. Тялото било завързано с въжета и извлечено на брега, за да се направи щателен оглед.

Очаква се мнението на учените, но предположенията са да е някакъв непознат вид кит. Местните хора припомнят, че подобно същество е било изхвърлено на брега на остров Динагат и през миналата година.

Най-мрачните опасения са, че това същество е предвестник на големи природни бедствия. Хората се плашат най-много именно от такива предсказания и ги свързват с предстоящи опустошителни земетресения.

 

 

РЕКЛАМА

Facebook
Twitter
LinkedIn

Сходни публикации

Реклама

ЛОГО - СЛРБ