НЛРС "Съюз на ловците и риболовците в България"

ЛРС-Кубрат проведе турнир по стрелба преди откриването

В навечерието на откри­ването на новия ловен се­зон ЛРС-Кубрат проведе състезания по ловна стрел­ба в дисциплина „Скийт“, така ловците опресниха знанията и уменията си по точност. Участваха отбори от всичките ловни дружини, които дойдоха на стрелбищ­ния комплекс в лудогорския град. Денят започна с ин­структаж по стрелбата от специалиста по лова в сдру­жението Днаниел Великов и с поздрава на председателя Атанас Попов, който пожела на състезателите успехи, а на всички ловци успешен ловен сезон. 
Първото място в отбор­ното класиране при мъже­те заеха представителите на ЛРД-Звънарци в състав Йордан Йорданов и Мехмед Ибрахимов. Второто място остана за Мустафа Деми­ран и Мехмед Мехмед от ЛРД- Глоджево 1, а третото е за Кенан Адилов и Ахмед Ахмед от ЛРД-Горичево. В индивидуалната стрелба първи е Мустафа Демиран от ЛРД-Глоджево 1, пред Мехмед Ибрахимов от ЛРД-Звънарци и Кенан Адилов от ЛРД-Горичево. При жените първа е Елица Митева от ЛРД-Юпер, следвана от Мая Иванова и от Галена Даниел – и двете от ЛРД-Савин. 
От няколко години сдру­жението провежда и състе­зания за ветерани. Първото място зае Мехмед Пехлива­нов, втори е Георги Янев, а трети Лютфи Дахилов. Председателят на сдруже­нието Атанас Попов награди победителите в състезания­та, отличен беше и най-мал­кият стрелец, 10-годишният Мирослав Ангелов, показал добра стрелба.

РЕКЛАМА

Facebook
Twitter
LinkedIn

Сходни публикации

Реклама

ЛОГО - СЛРБ