140 години организирано ловно движение
НЛРС "Съюз на ловците и риболовците в България" 140 години организирано ловно движение

Впечатления от изложение „Наслука – Лов, риболов, спорт“ 2018

Между 26 и 29 септември, в Интер Експо Център – София се състоя най-голямото изложение в страната за ловни и спортни оръжия, риболовни принадлежности и туристическа екипировка. Фирма „Сокол-БЛРС“ ЕООД ще предложи своите медийни продукти – сп. „Лов и риболов“ и в. „Наслука“, както и учебна и ориентирана към практиката специализирана литература. В богатата и динамична програма от съпътстващи събития бе Международната киноложка изложба, в която на 29 септември участниците от България и чужбина се включиха със своите кучета.

По случай своята 120-годишнина Националното ловно-рибарско сдружение „Съюз на ловците и риболовците в България” участва в изложението с ретроспективна изложба.

Посетителите видяха оригинални знамена и печати на най-старите ловни сдружения в страната, ловни знаци и отличия на Националната ловна организация, както и първото й знаме, извезано през 1898 г. Изложени бяха също първата значка на организацията и почетни знаци „За Ловна дейност“ и „За Отлична стрелба“ – I, II и III степен, билети за право на лов и риболов, издадени в началото на миналия век.

В „Наслука – лов, риболов, спорт“ участие взеха над 50 фирми. Представиха се продуктите на повече от 500 марки, предназначени както за любителите, така и за професионалистите. Сред предложенията ловците и риболовците откриха премиерни за страната ни ловни оръжия, въдици и принадлежности за риболов, оптични уреди от световни производители и специализирано облекло, създадено да осигури удобство на ловеца при сурови метеорологични условия.

За придвижването в пресечени терени и за любителите на офроуда изложителите представиха лебедки, въздушни блокажи, гуми, джанти, аксесоари за офроуд и много други. „Под светлината на прожекторите“ застана и умопомрачаващият пикап на един от световните производители на автомобили. За бързото и безопасно придвижване във водните басейни посетителите откриха разнообразие от лодки, сред които такива с подвижни колони за управление и каяци, снабдени с иновативни системи на придвижване. Богат избор имаха и всички къмпингари, които разгледаха различни предложения, сред които мобилни бани и оборудване от най-високо ниво.

Многобройни изненади очакваха посетителите през всички дни на изложението. Те имаха възможност за спечелването на разнообразни награди. В основната томбола голямата награда бе оптика Vortex Crossfire II 3-9×40 от ISD Bulgaria, a останалите три бяха: 100% водоустойчив Tractive GPS, ловна серия, от Maveshop; саморазгъваща се сгъваема палатка за баня или тоалетна в камуфлажен цвят от Outdoor & Camping Comfort и кинетично въже Power Line от Power Winch Bulgaria.

Тази година изложението бе посетено от над 6000 души.

РЕКЛАМА

Facebook
Twitter
LinkedIn

Сходни публикации

Реклама

ЛОГО - СЛРБ