НЛРС "Съюз на ловците и риболовците в България" 140 години организирано ловно движение

Официално откриха световното по риболов на лед в Батак

XVI световно първенство по риболов на лед бе открито на стилна церемония, състояла се в общинската зала в град Батак.
Гостите и участниците в шампионата бяха поздравени с танцов състав, а приветствия поднесоха от общината, от областната управа на област Пазарджик, шефът на ИАРА доц д-р Галин Николов и председателят на Българската федерация по риболовни спортове Георги Михайлов.

Председателят на НЛРС-СЛРБ инж. Васил Василев сподели:

Имам удоволствието, от името на Съюза на ловците и риболовците в България, да ви поздравя и да ви пожелая успешно представяне. През последните 4 години Българската федерация по риболовни спортове домакинства и организира 3 световни шампионата в различни риболовни дисциплини. Ние подкрепяме тези прояви, в знак на добро партньорство с Федерацията и в името на повишаване авторитета и популярността на риболовните спортове. Тази година страната ни отново е домакин на две световни първенства, а сега официално откриваме първото от тях. На всички вас пожелавам „наслука“ в предстоящата спортна битка на язовир „Широка поляна“!

В петъчния ден е последната официална тренировка. Двата манша от състезанието ще се проведат съответно в събота и неделя, а в неделната вечер шампионатът ще бъде закрит отново в общинската зала в Батак, където ще бъдат наградени и призьорите.

РЕКЛАМА

Facebook
Twitter
LinkedIn

Сходни публикации

Реклама

ЛОГО - СЛРБ