ЛОГО - СЛРБ
НЛРС "Съюз на ловците и риболовците в България"

Избраха нов генерален секретар на FACE

На извънредна асамблея на FACE в Холандия бе избран новият генерален секретар на FACE – д-р Дейвид Скалан, досега  временно изпъняващ тази длъжност.

Д-р Дейвид Скалън преди това е бил старши мениджър към FACE, където отговаря за осъществяването на програмата на федерацията за опазването на дивеча. Той има значителен опит в управлението на проекти, европейските въпроси, политиката на опазване на дивеча, управлението на дивечовите популации, устойчивото земеделие и конфликтите между човека и дивата природа. Получил е докторска степен от Националния университет на Ирландия “Голуей” с дисертация, разглеждаща икономическото, екологичното и социалното място на лова в селските райони на Ирландия. Той има обширни познания за европейската политика и политика в областта на лова, както и възможности да управлява и задава  дневния ред на FACE. Като генерален секретар, той очаква с нетърпение ефективното изпълнение на работния план на FACE съвместно с ръководителите на европейските национални ловни сдружения.

Председателят на FACE Торбьорн Ларсон заяви: „Радвам се, че FACE е назначил Дейвид Скалън за постигане на нашата основна цел –  устойчивото ловуване да бъде широко прието като неразделна част от европейската култура и като жизненоважен инструмент за опазване и управление на европейската дива природа “.

РЕКЛАМА

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Сходни публикации

Реклама

Реклама

© 2020 Съюз на ловците и риболовците в България Всички права запазени Снимки: Unsplash.com Поддръжка: Дигитална Агенция “Пиксел Вижън”
Scroll to Top
ЛОГО - СЛРБ