ЛОГО - СЛРБ
НЛРС "Съюз на ловците и риболовците в България"

Честит 60-годишен юбилей на нашия коресподент Валери Ковачев!

валери ковачев

Нашият дългогодишен кореспондент и колега в Кърджали Валери Ковачев стана на13 юни на 60 години. На журналистическото поприще е от 1988 г. От тридесет години работи в областния всекидневник „Нов живот”. От осемнадесет години е кореспондент на сп. „Лов и риболов”, в. „Наслука” и в. „Рибар” и сайта SLRB.BG. Потомък е на ловци. Но той избира да стреля със словото, вместо със сачми. Ловните събития стават част от неговия живот. Написал е стотици статии за лова и риболова, не само за постиженията и празниците, но и за проблемите. Рекордьор е по брой публикации в тази сфера в Кърджалийска област. Заради обективността и професионализма си е приет добре в ловните и риболовните среди.

През 2012 г. е награден с грамота и плакет от председателя на НЛРС-СЛРБ за принос в развитието на риболовния спорт и професионалното отразяване на проведените прояви. Ковачев я смята за една от ценните му награди сред другите отличия, които е получавал.

Пожелаваме на колегата Валери Ковачев още дълги години ползотворно сътрудничество, творчески и лични успехи.

На многая лета!

РЕКЛАМА

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Сходни публикации

Реклама

Реклама

© 2020 Съюз на ловците и риболовците в България Всички права запазени Снимки: Unsplash.com Поддръжка: Дигитална Агенция “Пиксел Вижън”
Scroll to Top
ЛОГО - СЛРБ