НЛРС "Съюз на ловците и риболовците в България" 140 години организирано ловно движение

4 пъти бяха точни ловците от ЛРД- Бучино-Рилци

Бучино-Рилци лов

Ловната дружинка Бучино-Рилци от благоевградското ловно сдружение направи летящ старт на нови сезон. Ръководителят на ловния излет Бойко Каймакански още на сутрешния инструктаж в м. “Средния рид” постави ребром въпроса за дисциплина в организацията на гонките и изключително внимание при стрелбата с ловното оръжие. И много приятна изненада за двамата ловци Костадин Димитров и Ради Олев, които бяха изненадани с много красива торта за рождения им ден.

Бучино-Рилци лов

Още на първата гонка кучетата на Костадин Димитров – Жана и Урко показаха уменията си и резултатът не закъсня. Късметлията пръв да се доказва беше точно председателят на дружинката Владислав Стоянов, който освен организаторски способности като председател, показа и завидно стрелково майсторство. Той отстреля първите две бройки за тази година и добрата новина бързо обходи пусиите.

Малко по-късно и Веселин Стойчев направи дубъл – още две отстреляни от него диви свине допълниха чудесното начало на дружинката.

Бучино-Рилци лов
qrf

Както си му е редът всички ловци от ЛРД- Бучино-Рилци сърдечно ги поздравиха, а най-възрастният в дружинката Венчо Каймакански им пожела здраве, късмет в живота и слука в любимия спорт.

Куман Петров

РЕКЛАМА

Facebook
Twitter
LinkedIn

Сходни публикации

Реклама

ЛОГО - СЛРБ