НЛРС - "Съюз на ловците и риболовците в България"

Нов трофей за Златан- нападателят улови щука великан (видео)

Футболистът с уловената щука

Футболистът на италианския колос “Милан” Златан Ибрахимович запълва пълноценно eжедневието си по време на паузата в италианското футболно първенство, заради пандемията от COVID-19. В своя INSTAGRAM профил, голмайсторът на росонерите се похвали с ново попадение, но този път не в спорта, а в риболова. Шведът с босненски корени качи снимка с голяма щука и написа „Какъв ден само!“. За кратко време публикацията успя да събере над милион и четиристотин хиляди харесвания, а историята зад кадъра е любопитна, защото уловът се е случил навътре в скандинавско езеро, където футболистът бил заедно със свои приятели. Както и на терена, така и в лодката ексцентричният спортист показал вещина и след дълга битка с хищната риба успял да я извади на борда на лодката. След няколко снимки за спомен, Златан пуснал рибата обратно във водата, което се понрави на почитателите му.

Знаейки за забавния му характер и склонност към себеизтъкване, част от хората написаха любопитни коментари под поста. Джими Конрад се пошегува и зададе въпроса „Поиска ли рибата автограф?“, друг зевзек коментира „Златан учи рибата да плува“, а пък испански последовател написа „Златан не лови рибата, тя сама идва при него“. Други обаче се възмутиха, че Ибрахимович не спазва карантината и се събира с други хора на малко пространство като лодка, но това не възмути звездата на росонерите. Спортистът не е нарушил закона, а и в  Швеция, мерките срещу COVID-19 не са толкова строги, както в другите европейски държави.

Снимка на Златан с трофея и приятел
Снимка на шведския футболист с трофея

Това не е първи риболовен трофей за легендата на шведския спорт. През 2016-та година той отново позира с голяма щука, като снимката и тогава предизвика множество реакции.

Снимка от 2016-та година на Ибрахимович с щука
Снимка на футболиста от 2016г. с друга щука

Преди да бъде прекратен италианският шампионат Златан Ибрахимович се разписа 4-ри пъти в 8 мача, като след пристигането си в „Милан“ помогна на отбора да излезе от кризата, в която беше изпаднал и благодарение на него тимът се намира в горната част на таблицата.

РЕКЛАМА

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Сходни публикации

Реклама

Реклама

Scroll to Top
ЛОГО - СЛРБ