ЛОГО - СЛРБ
НЛРС "Съюз на ловците и риболовците в България"

САЩ – Акула нападна сърфисти, спасиха се

сърфисти

Нарушители на въведения режим за самоизолация в САЩ заради коронарируса си позволили да влязат в океана и едва не платили с живота си за лекомислието след среща с акула.

Младеж и девойка решили да спортуват със сърфове по крайбрежието на американския град Санта Круз, в щата Ка­лифорния. Внезапно дъската на младежа се разтресла и той загубил равновесие. Падайки във водата с ужас видял, че е захапана от челюстите на голяма акула. Все пак момчето за­пазило самообладание и даже ударило акулата по главата, като същевременно закрещяло с всичка сила. Очевидно това изненадало хищника. Акулата отхлабила захапката и остана­ла в покой, без да предприема нова атака. Това дало сили и кураж на клетниците и те бързо се добрали невредими до спасителния бряг. Извадили късмет, че били съвсем близо до сушата.

След като страстите утихнали, девойката все пак намери­ла сили да се пошегува със случилото се и похвалила своя кавалер за героизма: „Той даже имаше куража да удари това чудовище, преди да потърсим спасение“.

РЕКЛАМА

Facebook
Twitter
LinkedIn

Сходни публикации

Реклама

ЛОГО - СЛРБ