ЛОГО - СЛРБ
НЛРС "Съюз на ловците и риболовците в България"

Американец чупи рекорди с високоскоростен риболов

американец рекорд

За едно денонощие непрекъснат риболов с въдица са уло­вени 2645 риби! Това е постижението на американеца Джеф Колодзински, от щата Илинойс, съобщава UPI. Маниакът за­метнал въдицата в 9 сутринта на местен водоем и ловил без минута прекъсване цели 24 часа, за да натрупа такъв впечат­ляващ актив. С това му постижение ще кандидатства в Книга­та на рекордите Гинес.

Впрочем, Колодзински вече присъства там като рекордьор, сега просто е подобрил собственото си постижение. През ми­налата година е правил подобна 24-часова сесия, през която е уловил „само“ 2172 риби. Очевидно има развитие на дар­бата му за високоскоростен риболов, след като е подобрил рекорда си толкова убедително.

Актуална риболовна информация от родните водоеми

Цялото шоу е било заснето с видеокамера и филмът ще бъде предоставен пред експертите от Гинес като доказател­ство. Но има и друга причина, заради която си е струвало да се впусне в това необичайно състезание със себе си. Чрез този екстремен риболов Колодзински смята да събере средства и да ги предостави на благотворителната фондация Fishing For Life. Американците си падат по такива инициативи и вероятно няма да е трудно да се наберат нужните пари.

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ И ВЪВ FACEBOOK !

РЕКЛАМА

Facebook
Twitter
LinkedIn

Сходни публикации

Реклама

ЛОГО - СЛРБ