ЛОГО - СЛРБ
НЛРС "Съюз на ловците и риболовците в България"

Отлагат риболовните изложения в Япония

изложения япония

Продължаващата световна пандемия от Covid-19 принуди вла­стите в Япония отново да забранят най-голямото изложение на риболовни стоки и аксесоари Fishing Show Osaka. Няма да се проведат и ред други изложения от национален или регионален мащаб. Уточнява се, че залата в град Осака, в която по традиция се провеждаше изложението, сега е превърната във временна болница за настаняване на хора, засегнати от коварната болест.

Мъртва риба по Средиземноморското крайбрежие в Испания

Организаторите поднесоха официални извинения на всички потенциални участници – изложители и потребители и помолиха за разбиране и прошка. Най-голямото изложение в Страната на изгряващото слънце се отлага за втора поредна година.

Все пак организаторите от Япония имат готовност за алтернативен под­ход. На специален уебсайт ще бъдат изложени нови стоки от же­лаещите производители и събитието ще се проведе онлайн. Ще има и канал в YouTube с представления на някои от най-добри­те професионални риболовци. Просто в тези тежки за страната и света времена няма как да се допусне струпване на толкова много хора в една зала, колкото и добре да е конструирана и по­строена.

Припомняме, че японците проведоха лятната олимпиада при доста строги мерки по отношение на зрителско присъствие на състезанията.

Посетете нашата Фейсбук страница

РЕКЛАМА

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Сходни публикации

Реклама

Реклама

© 2020 Съюз на ловците и риболовците в България Всички права запазени Снимки: Unsplash.com Поддръжка: Дигитална Агенция “Пиксел Вижън”
Scroll to Top
ЛОГО - СЛРБ