140 години организирано ловно движение
НЛРС "Съюз на ловците и риболовците в България" 140 години организирано ловно движение

Отлагат риболовните изложения в Япония

изложения япония

Продължаващата световна пандемия от Covid-19 принуди вла­стите в Япония отново да забранят най-голямото изложение на риболовни стоки и аксесоари Fishing Show Osaka. Няма да се проведат и ред други изложения от национален или регионален мащаб. Уточнява се, че залата в град Осака, в която по традиция се провеждаше изложението, сега е превърната във временна болница за настаняване на хора, засегнати от коварната болест.

Мъртва риба по Средиземноморското крайбрежие в Испания

Организаторите поднесоха официални извинения на всички потенциални участници – изложители и потребители и помолиха за разбиране и прошка. Най-голямото изложение в Страната на изгряващото слънце се отлага за втора поредна година.

Все пак организаторите от Япония имат готовност за алтернативен под­ход. На специален уебсайт ще бъдат изложени нови стоки от же­лаещите производители и събитието ще се проведе онлайн. Ще има и канал в YouTube с представления на някои от най-добри­те професионални риболовци. Просто в тези тежки за страната и света времена няма как да се допусне струпване на толкова много хора в една зала, колкото и добре да е конструирана и по­строена.

Припомняме, че японците проведоха лятната олимпиада при доста строги мерки по отношение на зрителско присъствие на състезанията.

Посетете нашата Фейсбук страница

РЕКЛАМА

Facebook
Twitter
LinkedIn

Сходни публикации

Реклама

ЛОГО - СЛРБ