ЛОГО - СЛРБ
НЛРС "Съюз на ловците и риболовците в България"

Ефектни трофеи от Червено море

трофеи червено море

Капитан Карим Садек е египтянин, с богат опит в любителския и спортния риболов. Разполага със собствена яхта и осъществя­ва риболовни експедиции в Червено море, като обслужва посе­щаващи страната му гости по линия на международния риболо­вен туризъм.

Желаещи да се възползват от услугите му, както и да се поучат от опита му не липсват. Все пак капитан Садек има толкова бо­гата рибарска „визитка“, че ще е трудно дори само да се изброят трофеите, които лично е уловил във водите на Червено море. Но да споменем някои: различни видове риби тон, акули, групери, риби ветроход, баракуди и какви ли още не обитатели на тези екзотични и пълни с живот води. С някои свои трофеи е участ­вал и е печелил признание в Световната асоциация по спортен риболов IGFA.

Базата на Садек е в гр. Хургада, откъдето се предприемат по-краткосрочни или по-дълготрайни риболовни пътешествия и практикуване на всякакъв риболов – тролинг, спининг, мухарски или с класическа жива стръв. Даже за любителите на екзотиката и силните усещания се предлага и подводен риболов или просто разходка с акваланг и придружител под водата, за да се спазват всички изисквания за безопасност.

Посетете нашата Фейсбук страница

РЕКЛАМА

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Сходни публикации

Реклама

Реклама

© 2020 Съюз на ловците и риболовците в България Всички права запазени Снимки: Unsplash.com Поддръжка: Дигитална Агенция “Пиксел Вижън”
Scroll to Top
ЛОГО - СЛРБ