ЛОГО - СЛРБ
НЛРС "Съюз на ловците и риболовците в България"

Мечка потроши кошерите на ловец

кошерите мечка

Мечка е потрошила кошери от пчелин при кюстендилското гранично село Кутугерци, разказа за БНР за инцидента соб­ственикът и ловец Красимир Георгиев. В събота той е потърсил съдействие от органите на РИОСВ и Горското, за да освиде­телстват щетите по пчелина и да му помогнат да спаси остана­лите живи пчели.

Мечката е върлувала по пчелина вероятно две поредни нощи, предполага собственикът Красимир Георгиев, който има 40 ко­шера, а 20 е разположил в имот в Кутугерци.

„Всичко е почупено, питите са изядени. Всичко е изядено, разхвърляно. Има на две места се е изходила, търкаляла се е. Нищо не пипам. Търсим хора, които да дойдат и да удостоверят това, защото гледам, че има останали по таблите живи пчелич­ки. Изкам да ги прибера. Ако се развали времето, ще измрат“.

Пчеларят е останал дежурен да пази при кошерите: „Аз съм ловец и никога не бих посегнал на такова животно. Това, което знам, обаче е, че тя може да се върне пак“.

Посетете нашата Фейсбук страница

РЕКЛАМА

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Сходни публикации

Реклама

Реклама

© 2020 Съюз на ловците и риболовците в България Всички права запазени Снимки: Unsplash.com Поддръжка: Дигитална Агенция “Пиксел Вижън”
Scroll to Top
ЛОГО - СЛРБ