140 години организирано ловно движение
НЛРС "Съюз на ловците и риболовците в България" 140 години организирано ловно движение

Бивш футболен вратар става посланик на риболова в Англия

вратар риболов

Една от най-популярните търговски вериги с риболовна насоченост в Англия Fishing Republic прибегна до хитър ход – нае за свой представител и посланик в риболова голямата футболна звезда от близкото минало Дейвид Сиймън. Той ще представя марката Westlake пред широката обществе­ност.

Големият вратар Сиймън, дълги години защитавал цве­товете на Арсенал и Англия и преживял бляскава футболна кариера, не скри вълнението си от това ново за него пре­дизвикателство. Неговите рибарски пристрастия може и да не са били обществено известни, но занапред той ще има с какво да се покаже и пред тази по-специална аудитория.

Ето какво споделя Сиймън по този повод: „Веднага и без­резервно приех предложението да бъда посланик на рибо­лова. Готов съм да споделя моя рибарски опит, да науча някои новости, да открия нови приятели риболовци. За мен да вляза в риболовен магазин е като да вляза в сладкар­ница. Препоръчвам го на всеки. Риболовът е най-добрият начин за отмора сред природата, това е истинска терапия…“

Девид Сиймън е трикратен шампион на Англия с Арсенал със 75 изиграни мача за националния отбор.

Посетете нашата Фейсбук страница

РЕКЛАМА

Facebook
Twitter
LinkedIn

Сходни публикации

Реклама

ЛОГО - СЛРБ