ЛОГО - СЛРБ
НЛРС "Съюз на ловците и риболовците в България"

Сръбският дамски ловен клуб отпразнува 10-ата си годишнина

дамски ловен клуб

Миналия месец в сръбския национален парк „Тара” се проведе честване на 10-ата годишнина на Сръбския дамски ловен клуб. Организацията работи активно за развитието на правата на жените, което е видно от дейността й, част от която е посветена на ловните традиции и култура, както и на опазването на биоразнообразието.

Честването бе уважено от генералния директор на Международния съвет по лова и опазване на дивеча (CIC) Тамаш Маргеску. Сръбският дамски клуб е член на CIC от 2013 г. На празника присъстваха също делегации от дамските ловни клубове на България, Словения, Сърбия, Унгария и Хърватия. На гала вечерята, организирана по повод събитието, участваха и президентите на регионалните ловни асоциации на Централна и Западна Сърбия, представители на Национален парк „Тара” и на местните власти.

Генералният директор на CIC връчи от името на президента на организацията д-р Филип Хармер почетен плакет на президента на Сръбския дамски ловен клуб Саня Богнич. Тамаш Маргеску призова членките на празнуващия своя юбилей клуб да подпомагат активно CIC в комуникацията с обществеността.

РЕКЛАМА

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Сходни публикации

Реклама

© 2020 Съюз на ловците и риболовците в България Всички права запазени Снимки: Unsplash.com Поддръжка: Дигитална Агенция “Пиксел Вижън”
Scroll to Top
ЛОГО - СЛРБ