ЛОГО - СЛРБ
НЛРС "Съюз на ловците и риболовците в България"

Предстои най-голямото ловно изложение в Европа

изложение европа

Най-голямото ловно изложение в Европа – „Лов и куче“ ще се проведе между 24 и 29 януари в Експоцентъра в германския град Дортмунд.

Всяка година то придобива все по-международен облик. В това издание се очаква да вземат участие компании от повече от 40 държави. Сред тях са Австралия, Нова Зеландия, Аржентина, САЩ и Южна Африка. Посетителите ще имат възможност да видят емблематични животински видове, да участват във вълнуващи състезания, да присъстват на лекции за опазване на природата.

изложение европа

Президентът на Федерацията на европейските ловни асоциации (FACE) Торбьорн Ларсон заяви следното по повода: „За последните 40 години това изложение се превърна във важно средище за осъществяване на бизнес сделки, за срещи с партньори и за отлично прекарване на времето. За нас е удоволствие да работим с „Лов и куче“.

Ловът е неразривна част от европейското културно многообразие и изключително важно средство за опазване на природата и управлението на дивия свят. Това изложение помага да се демонстрират ползите от лова в Европа и ние го очакваме с нетърпение“.

Димитър КОНСТАНТИНОВ

РЕКЛАМА

Facebook
Twitter
LinkedIn

Сходни публикации

Реклама

ЛОГО - СЛРБ