140 години организирано ловно движение
НЛРС "Съюз на ловците и риболовците в България" 140 години организирано ловно движение

FACE сключи партньорство със симулатора за лов GAIM

симулатора gaim

Федерацията на европейските ловни асоциации (FACE) съобщи, че GAIM, новатор в симулаторите за лов и спортна стрелба във виртуална реалност, се е присъединил към организацията като бронзов патрон. Това партньорство не само укрепва мрежата на федерацията, но също така усилва и връзката с Aimpoint, един от златните патрони на FACE. GAIM е разработен от Aimpoint, за да демонстрира мерника с червена точка във виртуална реалност.

ПОДОБРЯВАНЕ НА ОБУЧЕНИЕТО НА ЛОВЦИ С АВАНГАРДНИ ТЕХНОЛОГИИ

Симулаторът за лов във виртуална реалност GAIM предлага усъвършенствано обучение, което имитира с точност реални ловни сценарии. Тази технология позволява на ловците да практикуват и усъвършенстват уменията си в контролирана, етична и завладяваща среда, допринасяйки значително за принципите на отговорния лов, които FACE защитава.

Чрез това партньорство GAIM подкрепя жизненоважната работа на FACE за насърчаване на устойчивия лов и опазването на дивата природа. Сътрудничеството е от полза за обучението на ловци в Европа, като предоставя платформа за ловците да развият необходимите умения и да допринесат за опазването на природата.

симулатора gaim

ПАРТНЬОРСТВО, ОСНОВАНО НА ВИСОКИ ПОСТИЖЕНИЯ И АНГАЖИРАНОСТ

Ролята на GAIM като бронзов патрон е пример за споделянето на визията за бъдещето на лова в Европа. Това сътрудничество не само подчертава технологичния напредък в обучението на ловци, но също така се фокусира върху значението на продължаващото образование и етичните ловни практики в съответствие с принципите на FACE.

ПРЕДОСТАВЯНЕ НА ЛОВЦИТЕ НА ПО-ГОЛЕМИ ПОЛЕВИ ВЪЗМОЖНОСТИ

Технологията за симулация на GAIM подобрява подготвеността и компетентността на ловците. Тези, които преминат обучение със системата  GAIM, са добре подготвени за реални ловни сценарии. Партньорството между FACE и симулатора GAIM предоставя на ловците умения и знания, за да се справят със сложността на съвременния лов, осигурявайки хармоничен баланс между ловните традиции и опазването на дивата природа.

ЕВОЛЮЦИЯТА НА ЛОВА С FACE И GAIM

GAIM е лесен за използване преносим продукт, подходящ за дома, стрелбища и ловни хижи. Състои се от слушалки Meta Quest и учебно огнестрелно оръжие. Сключеното партньорство между FACE и симулатора GAIM е нещо повече от ангажимент за по-добро обучение на ловци, това е стъпка напред в осигуряването на устойчиво бъдеще за лова в Европа. Чрез обучение с GAIM ловците могат да усъвършенстват личните си качества  за реални полеви ситуации, придобивайки нови знания, базиращи се на етични принципи за опазване на природата.

РЕКЛАМА

Facebook
Twitter
LinkedIn

Сходни публикации

Реклама

ЛОГО - СЛРБ