ЛОГО - СЛРБ
НЛРС "Съюз на ловците и риболовците в България"

Състезание по ловна стрелба в ЛРС-София-юг

На 22 юни ЛРС-София-юг проведе дружествено състазание по ловна стрелба в дисциплина „Скийт“. Състезанието се проведе на стрелбищен комплекс „Диана Л“ в с. Горни Лозен. В надпреварата участие взеха 30 ловци, в 10 представителни отбора – членове на ЛРС-София-юг : ЛРД Белчин, ЛРД Лозен, ЛРД Железница, ЛРД Бистрица, ЛРД Ярлово, ЛРД Алино, ЛРД Яребковица, ЛРД Поповяне, ЛРД Нови Хан и ЛРД Калково. Регламентът бе всеки отбор да се състои от по 3 участника , стрелящи в серия от 6 човека, определени след теглене на жребий. Състезанието бе проведено на високо организационно ниво и разбира се след инструктаж за безопасно боравене с оръжие. Ръководството на сдружението бе подготвило страхотни награди за победителите, както отборно , така и индивидуално.

Ръководителят на Сдружението Иван Маринов връчи наградите на призьорите. Класиралите се на 1, 2 и 3 индивидуално място, Маринов награди с купи, медали и ваучери за пазаруване от известен ловен магазин. Сериозен интерес предизвика и наградата за отборният победител, а именно – лов на фазани, осигурен от сдружението. ЛРС-София-юг провежда този турнир за 5-та поредна година и може да се каже , че турнирът е традиционен за членовете на сдружението. Трябва да се отбележи , че на всички от участницита и публиката им направи впечатление, че нивото на турнира се повишава с всяка изминала година. Доказателство за това е и фактът , че за шампион на турнира с равен брой точки – 21, бяха четирима участника: Мирослав Гьорев – ЛРД Железница, Иван Маринов – ЛРД Белчин, Стефан Стоев – ЛРД Яребковица, Михаил Кръстев – ЛРД Поповяне

 Съдията на състезанието – Иван Мутафчиев, определи метода, по който да се излъчат първите трима , а именно  след стрелба от 3-та, 4-та и  5-та позиция. След оспорвана престрелка, класирането бе следното:

1. Мирослав Гьорев от ЛРД-Железница

2.Стефан Стоев от ЛРД-Яребковица

3. Иван Маринов от ЛРД-Белчин

Отборната надпревара спечели отборът на ЛРД-Белчин с 55 т., предвождан от председателя на дружината Марин Маринов.

Втори са стрелците от ЛРД-Лозен с 49 т., а трети ловците от ЛРД Железница с 46т.

След награждаването, г-н Маринов поздрави всички присъстващи на турнира , като също така им пожела здраве и слука!

 

РЕКЛАМА

Facebook
Twitter
LinkedIn

Сходни публикации

Сдружение/сдружения свързани с новината

Ловно-рибарско дружество “София – Юг” – гр. София
Пощ. код: 1000
Телефон: 981-28-00
Мобилен: 0888 827 382

Реклама

ЛОГО - СЛРБ