ЛОГО - СЛРБ
НЛРС "Съюз на ловците и риболовците в България"

ЛРС-Стара Загора – Много веселие и приятелски дух

С много настроение, веселие, топли думи и приятелство, нетърпеливи ловците от ЛРС-Стара Загора се събраха на празнично украсения стрелбищен комплекс в м. „Бранителите на Стара Загора” край града, за да отбележат откриването на новия ловен сезон за дребен дивеч.

Всяка година ловците от 38-те ловни дружини провеждат своя събор. Знамето на сдружението и тези на ловните дружини бяха гордо развети от своите знаменосци. Председателят на сдружението Стефан Димитров откри събора и поздравивсички участници и гости, а чрез тях всички ловци за очакваното с нетърпение начало на ловния сезон за лов на пъдпъдък, гургулица, гривяк, бекас и бекасина. Наред с всички хубави думи и пожелания не скри и сериозността на проблема с африканската чума по свинете и предизвикателствата, които поставя пред ловците. Той призова към отговорност и грижа за дивеча и природата и пожела успешен ловен сезон, спазвайки всички правила за безопасност по време на лов и боравене с ловно оръжие и боеприпаси.

С думите „НАЗДРАВЕ” и „НАСЛУКА” празникът продължи до късна нощ, а за настроението на петстотинте ловци и гости, събрали се край града на липите, се погрижи оркестър „Славяни” в ритмите на хубавата българска музика и гласовитите изпълнители Симоне Маркова и Димитър Богданов. Празникът не мина и без томболата, очаквана с нетърпение, под закачливите думи на водещия Стойчо Кънчев.

Бяха раздадени много награди и ловни аксесоари. За всички участници в събора беше осигурен подарък – оранжева тениска, носеща логото на сдружението, топла вечеря, напитки и бира.

Кръшни хора се извиха и веселиха мало и голямо до късно през нощта.

РЕКЛАМА

Facebook
Twitter
LinkedIn

Сходни публикации

Сдружение/сдружения свързани с новината

Ловно-рибарско дружество “Стара загора” – гр. Стара загора
Пощ. код: 6000
Телефон: 63-90-14
Мобилен: 0878 925 696

Реклама

ЛОГО - СЛРБ