ЛОГО - СЛРБ
НЛРС "Съюз на ловците и риболовците в България"

Ловна вечеринка в ЛРС-Карлово – благотворителност, успехи и танци до зори

Традиционно и тази година се проведе вечеринката за закриване на успешния лов на СЛРД-Карлово. Гостите бяха председателите на всичките 21 дружинки, членове на дружинките и техните нежни половинки, както и специалните гости – бригаден генерал Деян Дешков – командир на 61 Стрямска механизирана бригада, директорът на ТП ДГС Карлово – Златю Кличев, директорът на ТП ДГС Клисура Атанас Стойнев и главен инспектор Сълко Литов – началник на РУ Карлово.

Вечеринката започна с приветствие на председателя на сдружението Иван Стоенчев, който сподели, че сезонът е преминал отлично и без произшествия. Пожела много слука за ловците и през следващия ловен сезон, както и съобщи ловните дружинки с най-много отстреляни диви свине за сезон 2019/2020. На първо място е ловна дружинка Розино (49) с председател Кою Гущерски, на второ – Клисура (39) с председател Константин Андонов, а на трето – Домлян (38) с председател Димитър Тахчиев. Също така Стоенчев получи поздравителен адрес и от кмета на община Карлово д-р Емил Кабаиванов, както и значка със златен лик на Апостола на свободата – Васил Левски.

За прекрасното настроение на всички гости се погрижи богатата фолклорна програма на формация „ПловдивЪ“ с различни танци и хора. Малко по-късно ловците взеха участие и в новата игра на Ники Кънчев „Надиграй Кънчев“. Въпросите бяха както поучителни, така и на ловна тематика. Чрез томбола се избраха участниците в играта като бяха приготвени и специални награди от сдружението.

Традиционната ловна томбола е с благотворителна цел. Тази година тортата спечели на търг Иван Трифонов за 1500 лв., а след това водещият на вечерта Джерико призова всички, които имат възможност и желание да вземат участие, да пуснат в кутия определена сума пари. Получената сума от благотворителния търг е на стойност 2510 лв., която ще бъде дарена на деца в нужда.

 

РЕКЛАМА

Facebook
Twitter
LinkedIn

Сходни публикации

Сдружение/сдружения свързани с новината

Ловно-рибарско дружество “Карлово” – гр. Карлово
Пощ. код: 4300
Телефон: 9-48-47
Мобилен: 0886 320 360

Реклама

ЛОГО - СЛРБ