ЛОГО - СЛРБ
НЛРС "Съюз на ловците и риболовците в България"

ЛРС-Кърджали – Републикански шампион по риболов се записа доброволец

доброволец

Двукратният републи­кански шампион по рибо­лов на плувка Димитър Димитров от отбора на ловно-рибарското сдруже­ние в Кърджали се записа за доброволец в борбата срещу коронавируса. Той веднага откликна на при­зива на Управителния съ­вет на Българската феде­рация по спортен риболов към риболовците да станат доброволци. „Ако в този момент не си помогнем един на друг, закъде сме“, казва шампионът. Посо­чил е адреса и телефона си и е на разположение да помага в регион Кърджали в дейности, свързани с ло­гистична помощ.

„В такова време всеки трябва да помага с какво­то може, но най-важно е да се помага на възрастните, на хората в затруднено положение. Някои може да имат пари и да изка­рат една година, без да работят, но други нямат стотинка. Какво да правят тези, които работят месец за месец на минимална заплата“, заявява шампи­онът.

Ако го потърсят, може да разнася храна и лекар­ства. „Нищо не ми коства, вместо да седя и да не правя нищо“, допълва той.

Димитър Димитров е на­ционален състезател по риболов на плувка. Участ­вал е в едно европейско и две световни първенства в Полша и Сърбия. През ми­налата година бе част от отбора, който се класира на десето място в света.

 

РЕКЛАМА

Facebook
Twitter
LinkedIn

Сходни публикации

Сдружение/сдружения свързани с новината

Ловно-рибарско дружество “Кърджали” – Гр. Кърджали
Пощ. код: 6600
Телефон: 6-22-60
Мобилен: 0886 060 341

Реклама

ЛОГО - СЛРБ