ЛОГО - СЛРБ
НЛРС "Съюз на ловците и риболовците в България"

In memoriam – Ловците от ЛРС-Вълчи дол скърбят за своя ръководител Иван Славов

иван славов

На 72 годишна възраст внезапно почина /не от Covid-19/ Иван Николов Славов, който до последния си дъх се отдаде на ловното движение в ЛРС-Вълчи дол.  Четвърт век бе ръководител на сдружението, преди това бе и председател на ловната дружинка в село Есеница, където членува до последно.  Много силен бе характерът му, човек с голямо сърце и изключително отзивчив, са го запомнили членовете на УС на ЛРС и ловците от дружинките в района, които дойдоха на погребението му. Много са изказаните думи за неговото трудолюбие и човещина, който е заслужил през годините си.  Само преди две години – на 70- годишния му юбилей, Иван Славов бе удостоен със званието “Заслужил деятел на НЛРС-СЛРБ”.

иван славов

„Невероятен човек бе бай Иван, както го наричаха мнозина, разбираше си от работата и всичко свършваше докрай, бяхме един добър екип през годините, след пенсионирането си продължи да работи до последно”, с мъка в душата си казва председателят на сдружението Николай Христов.

“Почивай в мир, бати Иване!” – казаха ловците с насълзени очи,  които трудно повярваха, че той си е отишъл от този свят.

Георги НИКОВ

РЕКЛАМА

Facebook
Twitter
LinkedIn

Сходни публикации

Реклама

ЛОГО - СЛРБ