140 години организирано ловно движение
НЛРС "Съюз на ловците и риболовците в България" 140 години организирано ловно движение

18 ЛРД-Мламолово вече е с нов председател

нов председател мламолово

Нов председател има 18 ЛРД-Мламолово към сдруже­ние „Дупнишко ловно-рибар­ско дружество” – Дупница. На събрание на дружинката за председател бе избран Васил Васев. До избор се стигнало, след като досегашният пред­седател – дупнишкият адвокат Николай Николов, си подал ос­тавката.

„Тъй като адв. Николов пода­де оставка, проведохме избор за нов председател. Бях пред­ложен и за мен гласуваха 28 души. Надявам се да оправдая доверието, което получих. Работата, която ни предстои в момента, е изграждане на хранилки, направа на солища и дивечови ниви. Имаме три дивечови ниви, сега ще засеем още една. Не може само да ло­вуваме, трябва и да се грижим за дивеча. Така даваме при­мер и на по-младите в дружин­ката”, каза Васил Васев.

ЛРД-Симитли – Почетоха уважавания ловец Стоян Траянов за 80-тия му рожден ден

Новият председател е ло­вец от 16 години. За първи път оглавява ловната дружин­ка, състояща се от 56 души и обхващаща землищата на 3 населени места в община Бо­бов дол – Големо село, Мало село и Мламолово. Васев има зад гърба си 23 г. стаж като старшина в армията. Трети мандат е кмет в родното си Големо село. Занимава се и със земеделие. В района е известен най-вече с това, че се противопоставя на горене­то на отпадъци в ТЕЦ „Бобов дол”, замърсяващо околната среда. На 25 март ще навър­ши 56 години. Има семейство, пораснали деца, радва се и на внучета.

Юлияна СТЕФАНОВА

Посетете нашата Фейсбук страница

РЕКЛАМА

Facebook
Twitter
LinkedIn

Сходни публикации

Реклама

Реклама

ЛОГО - СЛРБ