НЛРС "Съюз на ловците и риболовците в България" 140 години организирано ловно движение

Боян Минков е новият председател на ЛРС-Белоградчик

минков

Председателят на Общинския съвет в Белоградчик Боян Минков е избран да ръководи и местното сдружение на ловците и риболовците. Това решиха на проведеното на 28 май отчетно-изборното събрание ловците от ЛРС–Белоградчик. Значително обновен и разширен бе и новият състав на УС на сдружението. Избрани бяха и делегатите за общото отчетно-изборна събрание на НЛРС-СЛРБ, което ще се проведе на 7 и 8 юли т.г.

Шести мандат за Валери Сарандев като председател на ЛРС-Гоце Делчев

Общото събрание на всички 25 дружини от района на Белоградчик в състава на сдружението прие отчета за работата на организацията през 2020 г. и набеляза приоритетите за развитието в следващите 4 години. Новостите започват още това лято, когато ЛРС–Белоградчик след десетилетия на застой,  ще възобнови организирането на курсове за млади ловци и за придобиване право на подборен отстрел.

минков

„Това ще даде възможност за финансово оздравяване на сдружението, което сега е на ръба на оцеляването и за подмладяване състава на дружините”, мотивира решението новият председател. Боян Минков е амбициран да организира и традиционен ловен събор, който да стане запазена марка на ловците и на града под белите скали, както и да активизира ползотворно сътрудничество с колеги ловци от съседна Сърбия.

Посетете нашата Фейсбук страница

РЕКЛАМА

Facebook
Twitter
LinkedIn

Сходни публикации

Реклама

Реклама

ЛОГО - СЛРБ