140 години организирано ловно движение
НЛРС "Съюз на ловците и риболовците в България" 140 години организирано ловно движение

Сбогом на нашите ловни другари

сбогом

ЛРС-Септември се прости с Васил Байлов

С мъка ви съобщаваме, че на 19.05.2021 г. почина Ва­сил Димитров Байлов, наш дългогодишен колега и ловец от 1974 г. Той е роден на 20.12.1948 г. Започва работа в дружеството през 1988 г. До 2002 г. работи като ловен надзирател в него, след което е назначен като специа­лист по ловно стопанство към СЛРД „Марица 1999“-гр. Септември до неговото пенсиониране през 2015 г. Васил Байлов беше и председател на ЛРД-Септември с огро­мен принос за развитието на ловното сдружение в гр. Септември.

Поклон пред вечната му памет!

От ЛРС-Септември

Разделихме се с най-възрастния ловец от СЛРД-Елин Пелин

сбогом

На 92-годишна възраст почина ветеранът ловец от СЛРД-Елин Пелин – Григор Недков Златанов. Той е ро­ден през далечната 1929 г. в с. Крушовица, Софийско. Още от млада възраст наред с ангажиментите си като учител по музика се увлича от ловния спорт и повече от 70 години не се разделя с вярната си двуцевка. В ловната му практика бай Гочо, както го наричаха неговите колеги, предпочиташе лова на диви свине и неведнъж е повалял големи глигани. Той винаги е бил от активните членове на ловна дружина Крушовица и пропуснатите бригади и ловни излети се броят на пръстите на едната ръка. Гри­гор Златанов ще остане в съзнанието на своите колеги като приятел и човек, който обичаше природата и дивеча.

Почивай в мир, бай Гочо!

Отиде си Събчо Събев

сбогом

Ловно-рибарско сдружение „Гларус“-Поморие се сбо­гува на 20.05.2021 г. с дългогодишния си колега Събчо Пеев Събев, който почина на 67-годишна възраст. Събев е роден в с. Горица, община Поморие, през 1953 г. Под­властен на ловното хоби, той го съчетава с работата си като ръководител цели 30 години. Дал е много за подо­бряване работата на сдружението и заслужено през 2016 г. се пенсиионира.

Ще го запомним като добър и всеотдаен човек. От ловците на ЛРС „Гларус

РЕКЛАМА

Facebook
Twitter
LinkedIn

Сходни публикации

Реклама

ЛОГО - СЛРБ