НЛРС - "Съюз на ловците и риболовците в България"

Втори мандат за Атанас Попов в ЛРС-Кубрат

попов

В петъчната привечер на 28 май  при спазване на всички действащи противоепедимични  мерки в ритуалната зала на читалището в град Кубрат се проведе общото отчетно-изборно събрание на СЛРД ” Сокол”. Имаше присъствие от 54 делегати от избраните 70 представители на 17-те ловни дружинки. В доклада, изнесен от председателя Атанас Попов, бяха посочени основните дейности през изминалите 4 години, които донесоха добри резултати в организацията на ловното стопанство. Тревогата е, че в последно време значително слаба е слуката при дивите свине, което се дължи на епидемията от АЧС, а това е най-атрактивният лов в лудогорския край. Проявява се обаче по-голямо внимание към увеличаване на фазаните и яребиците.

Преизбраха Крум Бонев за председател на ЛРС-Дупница

Ловната организация наброява 720 души, като има и своводни места, а тази година в курса за нови ловци участват  65 кандидати, които са най-много на територията на РУГ-Русе.

 Делегатите  обсъдиха точките по дневния ред, сред които гласуване и одобрение на бюджета за следващата година, избор на членовете на УС. Една от водещите и основни точки беше избор на председател на сдружението. Делегатите единодушно преизбраха досегашния председател Атанас Попов, като му гласуваха доверие за втори 4- годишен мандат. Доверие, който той оправда през изминалите четири години и му пожелаха да работи все така и да проявява ентусиазма си и за в бъдеще за успеха на ловното движение. За председател на КС беше избран Иван Петров.

Георги НИКОВ

Посетете нашата Фейсбук страница

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Сходни публикации

Реклама

Scroll to Top
ЛОГО - СЛРБ