НЛРС - "Съюз на ловците и риболовците в България"

ЛРС-Годеч – Деца ловиха пъстърви в река Нишава

деца нишава

Деца до 14-годишна възраст се забавляваха в организираното състе­зание по улов на пъстърва по праговете на река Нишава в Годеч. Зари­бените американски пъстърви с големина от 200 до 400 грама никак не бяха лесни, но малките риболовци вложиха много страст и реализираха улов, даже имаше и отличници. Победителката Юлия Борисова (10 г.) хвана три пъстърви. Също с толкова риби, но по-дребни, се справи е зае­лата второ място Даниела Баева (10 г.). Третата позиция е за 6-годишния Кристиян Велков, който улови две пъстърви.

ЛРС-Годеч – Връбнишките рибарници събраха 40 деца

Ръководството на сдружението, начело с ръководителя Радослав Ди­митров, пое изцяло организацията на състезанието на р. Нишава, а спонсор, осигурил средства за зарибяването и наградите на победителите е Добрин Добрев. За най-добре представилите се деца имаше въдица с макара, а за всички участници – сувенири.

Това е втората риболовна проява само в рамките на месец, като част от честванията на 100-годишния юбилей на сдружението. Припомняме, че по-рано беше организирано детско състезание и на Връбнишките ри­барници.

Посетете нашата Фейсбук страница

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Сходни публикации

Реклама

Scroll to Top
ЛОГО - СЛРБ