140 години организирано ловно движение
НЛРС "Съюз на ловците и риболовците в България" 140 години организирано ловно движение

ЛРС-Кърджали ще празнува 100-годишен юбилей на 18 септември

кърджали 100 години

На първото си заседание новият Управителен съвет на сдружението на ловците и риболовците в Кърджали преизбра Мехмед Хайрула за заместник-председател на сдружението. Той е с богат организационен опит, от дълги години заема този пост. Членува в дружина Костино.

кърджали 100 години
Мехмед Хайрула

За секретар на сдружението беше избран Пламен Пе­тков. Той е председател на Комисията по кинология и ор­ганизатор на киноложките изложби, един от най-добрите състезатели в турнирите по правилата на „Свети Хуберт” в региона и страната. По професия е юрист.

кърджали 100 години
Пламен Петков

Припомняме, че на общото отчетно-изборно събрание през май за председател на сдружението за седми мандат бе избран Васил Дончев.

Управителният съвет определи и две важни комисии – за организиране на честването на 100-годишнината на сдру­жението и за изграждане на стрелбище.

Ловният събор по случай този 100-годишен юбилей ще бъде на 18 сеп­тември в парк „Горубсо”, който се намира в централната част на града. Очаква се скоро да бъде направена първата копка на новото стрелбище. То ще се намира край с. Жин­зифово на собствена земя, закупена от общината преди няколко години.

Валери Ковачев

Посетете нашата Фейсбук страница

РЕКЛАМА

Facebook
Twitter
LinkedIn

Сходни публикации

Реклама

Реклама

ЛОГО - СЛРБ