НЛРС - "Съюз на ловците и риболовците в България"

ЛРС-Кърджали ще празнува 100-годишен юбилей на 18 септември

кърджали 100 години

На първото си заседание новият Управителен съвет на сдружението на ловците и риболовците в Кърджали преизбра Мехмед Хайрула за заместник-председател на сдружението. Той е с богат организационен опит, от дълги години заема този пост. Членува в дружина Костино.

кърджали 100 години
Мехмед Хайрула

За секретар на сдружението беше избран Пламен Пе­тков. Той е председател на Комисията по кинология и ор­ганизатор на киноложките изложби, един от най-добрите състезатели в турнирите по правилата на „Свети Хуберт” в региона и страната. По професия е юрист.

кърджали 100 години
Пламен Петков

Припомняме, че на общото отчетно-изборно събрание през май за председател на сдружението за седми мандат бе избран Васил Дончев.

Управителният съвет определи и две важни комисии – за организиране на честването на 100-годишнината на сдру­жението и за изграждане на стрелбище.

Ловният събор по случай този 100-годишен юбилей ще бъде на 18 сеп­тември в парк „Горубсо”, който се намира в централната част на града. Очаква се скоро да бъде направена първата копка на новото стрелбище. То ще се намира край с. Жин­зифово на собствена земя, закупена от общината преди няколко години.

Валери Ковачев

Посетете нашата Фейсбук страница

РЕКЛАМА

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Сходни публикации

Реклама

Реклама

Scroll to Top
ЛОГО - СЛРБ