140 години организирано ловно движение
НЛРС "Съюз на ловците и риболовците в България" 140 години организирано ловно движение

ЛРС-Разград – Традиционно състезание по ловна стрелба в Лудогорието

състезание разград

На стрелковия комплекс в квартал „Гецово“ ловно-ри­барското сдружение в Разград проведе традиционния си турнир по ловна стрелба в дисциплината „Скийт“. В състезанието взеха участие 17 отбора с 34 със­тезатели, което е повече от половината дружинки. Имаше добро настроение и организацията бе на висо­та, което спомогна проявата да премине на високо ниво. Голяма част от състезате­лите показаха много добро майсторство в стрелбата по паничките. Имаше и голяма публика, която аплодира участниците.

Първото място в индиви­дуалното класиране беше за Красимир Кулев от ЛРД-Ге­цово, следван от Тодор Съ­бев от ЛРД-Сейдол и Мартин Стайков от ЛРД-Веселина. В отборното класиране на първо място е съставът на ЛРД-Гецово /Красимир Кулев и Драгомир Дамянов/, на вто­ро място е ЛРД-Желязковец /Данаил Костадинов и Ерхан Хакъ/, и ЛРД – Сейдол с баща и син Тодор и Светломир Събеви.

състезание разград

Победителите в индивиду­алното и отборното класира­ния по стрелба получиха купи и грамоти. Те бяха връчени от предсе­дателя на ЛРС-Разград Пен­чо Пенчев, който поздрави всички участници в турнира и пожела на ловците добри грижи за ловищата и успехи в новия ловен сезон.

Посетете нашата Фейсбук страница

РЕКЛАМА

Facebook
Twitter
LinkedIn

Сходни публикации

Реклама

ЛОГО - СЛРБ