140 години организирано ловно движение
НЛРС "Съюз на ловците и риболовците в България" 140 години организирано ловно движение

Мъже и жени и ветерани участваха в състезанието по стрелба на ЛРС– Кубрат

състезание кубрат

По традиция в навечерието на откриването на новия ловен сезон ЛРС ” Сокол” в град Кубрат организира състезания по стрелба в дисциплината „Скийт”, като и този път участваха отбори от всички дружинки, като проявата се проведе на стрелковия комплекс на сдружението и това бе една добра проверка на точността на стрелците. Председателят на ЛРС-Кубрат Атанас Попов поздрави участниците  и им пожела успехи в стрелбата, а ловният специалист Даниел Великов направи инструктаж по безопасност.  Състезанията бяха в няколко категории – за мъже, жени и ветерани.

 На първо място в отборното класиране са представителите на ЛРД-Тетово в състав Боян Симеонов и Калоян Иванов, следвани от ЛРД – Звънарци с ловци Йордан Йорданов и Мехмед Мехмедов и  на трето място е ЛРД – Горичево с участници Кенан Адилов и Ахмед Ахмедов.

състезание кубрат

В стрелбата при ветераните победи Слави Кирилов, председател на ЛРД-Кубрат, следван от Мюрсял Мюрсялов и Георги Терзиев.

Сред дамите, които са постоянни участници в ежегодните стрелби, победи Галена Даниел пред Христина Коева и Мария Баева. Победителите получиха купи, медали и скромни подаръци от председателя на сдружението Атанас Попов, който пожела на всички ловци слука в излетите през новия ловен сезон.

Георги НИКОВ

Посетете нашата Фейсбук страница

РЕКЛАМА

Facebook
Twitter
LinkedIn

Сходни публикации

Реклама

Реклама

ЛОГО - СЛРБ